Ønsker du hjelp? Ring oss på 63 98 12 20 (man–fre 08-16)

Luftfilter

Luftfilter

LUFTFILTER

DuraLite Innsugsfilter og Vibrant Performance luftftilter


Behøver du deler til eksosanlegg som for eksempel luftfilter, eksosrør, overganger, vippehetter eller noe annet? Vangbo AS har siden 1970 importert blant annet luftfilter og andre produkter direkte fra over 20 forskjellige amerikanske kvalitetsprodusenter. Disse lange relasjonene, samt at vi stille og rolig vokser oss større, bidrar til at vi kan forhandle oss fram til gode priser.

Vi leverer i dag produkter til de aller fleste typer kjøretøy og våre kundegrupper finnes ofte innenfor transport, bygg & anlegg, marine, industri, personbilmarkedet og håndverkerbransjen. I tillegg til større kjøretøy og personbiler, har vi også kompetanse på våt eksos.

Uansett om du kun behøver luftfilter eller hele eksosanlegg kan vi hjelpe deg med rimelige kvalitetsdeler. I tillegg har vi også universale lyddempere og effektlyddempere for eksosanlegg. Dette gjelder for kjøretøy både på land og i vann. Gjennom å fokusere på et bredt lagerutvalg og samarbeid med anerkjente produsenter ønsker vi å være en stabil og leveringsdyktig samarbeidspartner for våre kunder.

Dersom du har spørsmål om hvilke luftfilter du behøver, priser eller noe annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre dyktige medarbeidere. Som familiebedrift prioriterer vi våre samarbeid med alle kunder og vi strekker oss langt for å kunne imøtegå ønsker og behov.


Underkategorier