Ønsker du hjelp? Ring oss på 63 98 12 20 (man–fre 08-16)

Trykkluft-lyddempere / Støydemper

Trykkluft-lyddempere / Støydemper

ALWITCO KNUSER DITT STØYPROBLEM

Alwitco trykkluftlyddempere finnes for alle bruksområder, med over 60 års erfaring, produserer de utallige spesialdempere konstruert for aggressive miljøer og høye trykk- og temperaturbelastninger. En støydemper skal ikke bare dempe lyd, men knuse den!
Alt du trenger å gjøre, er og skru Alwitco lyddemperen direkte på luftuttaket til din maskin.

Hvordan? Den unike innvendige designen gjør at lydbølger blir stoppet av tilbakegående lydbølger, i flere faser, som gjør om trykket til mindre luftstrømmer, som igjen blir blåst ut igjennom den perforerte overflaten.

Gjenger leveres som (varierer på modellene):
NPT Hann (National Pipe Thread Tapered) - utvendige gjenger
BSPT Hann (British Standard Pipe Thread Tapered) - utvendige gjenger
NPS Hunn (National Pipe Thread Straight) - innvendige gjenger

Trykk: Trykk er oppgitt i Standard Cubic Feet per Minute (SCFM) målt ved 90psi ved ca. 21 C.

VANGBO A/S ble opprettet av Arne J. Vangbo i 1970, som startet med å importere varer direkte fra amerikanske produsenter inn til det skandinaviske markedet. Ideèn var å kunne tilby amerikanske kvalitetsvarer til en bra pris, uten fordyrende mellomledd. I dag har vi et stort utvalg av gode kvalitetsprodukter, alt fra støydemper til eksosanlegg.

VANGBO A/S er en familiebedrift. Dette bidrar til stor interesse av å ha fornøyde kunder og god service. Vårt brede vareutvalg innen støydempere, viser at vi ønsker å være en bedrift som leverer, uansett.Underkategorier