Publisert

Eksospotte

Behøver du en eksospotte til ditt kjøretøy?

Vangbo AS kan levere eksospotte og andre deler til eksosanlegg for alle typer kjøretøy, også de som ikke kjører på land, men i vann.

Med universale deler kan vi levere eksosbend, eksosrør, eksosklemmer, braketter, topprør, overganger og lignende til lastebiler. For personbiler har vi også et bredt utvalg av eksosutstyr som blant annet overganger, oppheng, enderør, flenser, pakninger, eksosrør osv. Vi har også universale lyddempere og effektlyddempere til kjøretøy på land og vann.

Siden 1970 har Vangbo AS importert deler som eksospotte og lyddempere til privatkunder og bedriftsmarkedet. På grunn av våre lange samarbeid har vi kunnet forhandle oss fram til gode priser, noe som våre kunder innenfor transport, bygg og anlegg, marine, industri, personbilmarkedet og håndverkerbransjen setter pris på. I dag har vi en 1000 kvm stor lagerbygning på Kløfta v/E6 som også er vårt hjem i dag, og vi importerer jevnlig containere fra våre amerikanske samarbeidspartnere.

Vi er en familiebedrift og vil derfor alltid sette våre kunder først. Dersom du har noen spørsmål om eksospotte eller andre deler, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.