Publisert

Lydpotte

Uansett hva slags kjøretøy som behøver en ny lydpotte, kan vi hjelpe deg.

Ved å importere deler og produkter fra flere enn 20 amerikanske kvalitetsprodusenter kan vi ikke bare tilby lydpotte og andre deler til alle typer kjøretøy, men også til rimelige priser.
Til tunge kjøretøy som lastebiler har vi et bredt utvalg av eksosklemmer, braketter, vippehetter, stålslanger, varmeskjold og lignende. Når det gjelder eksosutstyr for personbiler har vi overganger, oppheng, lydpotte, flenser, pakninger etc. Alle våre produkter kommer fra håndvalgte spesialprodusenter som er anerkjente for høy kvalitet og lang holdbarhet.

Siden Vangbo AS ble etablert i 1970 har vi vokst jevnt og trutt, og i dag holder vi til i Kløfta v/E6 i en 1000 kvm stor lagerbygning. Her oppbevarer vi alle våre eksosdeler som uten mellomledd sendes direkte ut til alle våre kunder i bransjer som bygg og anlegg, transport, personbilmarkedet, marine og håndverkerbransjen.

Vi vil alltid være en familiebedrift og det betyr at vi tar vare på våre kunder og strekker oss langt for å kunne tilfredsstille deres ønsker og behov. Dersom du har spørsmål om hvilken lydpotte du behøver eller hvilket eksosanlegg du skal kjøpe, er det bare å ta kontakt med våre kompetente medarbeidere på telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.