Everblades vindusviskere

1 års garanti

Everblades elektrisk oppvarmede vindusviskere med pusserblader av slitesterk silikon.
Holder klar sikt og isfrie pusserblader på ditt kjøretøy.

liten-everblades-logo (1)
Two Wipers new (1)

Om viskerne fra Everblades

Pusserblader med bladholder selges per stk., i lengder fra 30 cm opp til 71 cm. Innvendig diameter på bladholder er 11 mm. For større diameter på holder eller lengder opp til 106 cm selges løse pusserblad. Vinduspussere varmes hurtig opp til 93 C, enkel av/på knapp.

Everblades pussere er ikke en defroster, de fungerer sammen med defrosteren. Er frontrute frossen, slå på pusservarmen for oppvarming før vinduspussere aktiviseres. Slå også på defroster funksjonen til frontruten. Når vannet renner av pusserbladene, kan vinduspusserne startes.  Produsert i USA siden 1986.

Det er 1 års garanti på våre Everblades vindusviskere.

Kunder om Everblades vindusviskere

"Vi har Vangbo A/S’ oppvarmede vindusviskere på fem traktorer, og hverdagen blir mer oversiktlig. Vi slipper å rense pussere for is under oppdrag med snørydding, og det sparer oss for mange stopp. Vi kan på det varmeste anbefale dette produktet."

Jon Odenrud
Odenrud maskinstasjon

Ekehaug Maskin AS har 2 maskiner gående på brøyting på R13 Vikafjell. Sjølv med varme i frontrute har me ein utfordringer med snø som fryser til is på viskerblad med resultat at viskergummi ikkje får kontakt med frontrute. Etter montering av  viskerblad frå Vangbo AS med elektrisk varme er problemet løyst. Dette har me brukt i ein årrekke.

Anders Ekehaug
Ekehaug Maskin A/S

Send oss en forespørsel

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om vindusviskere fra Everblades.
Vi hjelper deg å finne riktig vindusvisker med riktige mål.
Om du ønsker å kontakte oss direkte på telefon, kan du nå oss på telefon + 47 63 98 12 20.

"*" indicates required fields

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.