Om oss

Vår historie

Om oss 1VANGBO A/S ble opprettet av Arne J. Vangbo i 1970, som startet med å importere varer direkte fra amerikanske produsenter inn til det skandinaviske markedet. I dag drives firmaet videre av Terje Vangbo og Kirsti Vangbo Larsen.

Siden oppstart har produktutvalget vokst i takt med årene, og VANGBO A/S importerer nå jevnlig containere med varer fra over 15 forskjellige amerikanske produsenter.
I dag leverer vi til bl.a. transport, anlegg, marine, jordbruk, industri, verksted og håndverkerbransjen, for å nevne noen.

VANGBO A/S er en familiebedrift. Dette bidrar til stor interesse av å ha fornøyde kunder og god service. Vårt brede vareutvalg viser at vi ønsker å være en bedrift som leverer, uansett.
Mange varegrupper har kommet til som resultat av relasjon til andre varegrupper, slik at kunden skal kunne få alt fra èn leverandør, VANGBO A/S.

Oktober 2019 flyttet Vangbo AS til nye lokaler på Hvamsvingen 4, Skjetten. Lageret blir profesjonelt håndtert av Distribusjonspartner AS i samme lokale, slik at Vangbo AS fullt ut kan ta hånd om vareutvalg og kunder. Ringer du til oss, kommer du rett til Terje Vangbo eller Kirsti Vangbo Larsen  - vi kan hjelpe deg.