Om oss

Vår historie

Om oss 1VANGBO A/S ble opprettet av Arne J. Vangbo i 1970, som startet med å importere varer direkte fra amerikanske produsenter inn til det skandinaviske markedet. I dag drives firmaet videre av sønnen Terje Vangbo og datteren Kirsti Vangbo Larsen, som tok over driften rundt 2015.

Siden oppstart har produktutvalget vokst i takt med årene, og VANGBO A/S importerer nå jevnlig containere med varer fra over 15 forskjellige amerikanske produsenter.
I dag leverer vi til bl.a. transport, anlegg, marine, jordbruk, industri, verksted og håndverkerbransjen, for å nevne noen.

VANGBO A/S er en familiebedrift. Dette bidrar til stor interesse av å ha fornøyde kunder og god service.  Vårt brede vareutvalg viser at vi ønsker å være en bedrift som leverer, uansett.
Mange varegrupper har kommet til som resultat av relasjon til andre varegrupper, slik at kunden skal kunne få alt fra èn leverandør, VANGBO A/S.

Oktober 2019 flyttet Vangbo AS lageret til Hvamsvingen 4, Skjetten. Lageret blir profesjonelt håndtert av 3PL Solutions AS (navneskifte fra Distribusjonspartner), slik at Vangbo AS fullt ut kan ta hånd om vareutvalg og kunder.

Om oss 2

 

Ringer du til oss på tlf: 63981220, kommer du rett til Terje Vangbo eller Kirsti Vangbo Larsen  - vi kan hjelpe deg på telefon eller epost.
Terje Vangbo epost: terje@vangbo.no
Kirsti Vangbo Larsen: kirsti@vangbo.no